Boten

 

KOELING 

Airco
Ook aan boord wilt U comfortabel kunnen genieten. Als dealer van gerenommeerde merken w.o. Dometic, kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden om uw reiscomfort te vergroten. Onze systemen zijn gemakkelijk te bedienen. Tevens zijn er mogelijkheden voor dak montage maar ook een volledig geïntegreerde oplossing die binnen het interieur gebouwd kan worden waarbij u zelf kan kiezen voor meerdere uitblaasposities. Kortom samen komen we altijd tot een passende oplossing.


Koelkasten
Wilt U kunnen genieten van gekoelde gerechten en dranken dan kunt u niet zonder een betrouwbare koelkast. Ieder systeem heeft zijn voor- en nadelen, afhankelijk van uw wensen en budget. Laat U adviseren in onze showroom welke oplossing bij U past. Of neem een kijkje in onze webshop.

 

VERWARMEN

Als de buitentemperaturen weer dalen wilt U graag uw ruimtes aan boord kunnen verwarmen. Bij Ploegro Service Centrum Grou staan wij U graag te woord over de mogelijkheid van verschillende systemen w.o. een centrale verwarming of een standkachel.  Door onze jarenlange ervaring binnen de scheepvaart, kunt U van ons altijd een oplossing verwachten waar U veel plezier aan zult beleven.