Trucks

 

STANDKOELING

Als dealer van Dometic kunnen wij u een altijd een passende oplossing bieden voor standkoeling. Onze systemen zijn nagenoeg geluidloos en trillingvrij bij een uitgeschakelde motor. Hiermee kunt u zich verheugen op een lang, ongestoord rustmoment in uw cabine.


De voordelen op een rijtje zijn:

  • Rustgevende pauzes: Comfortabele temperaturen, ontvochtigde lucht.
  • Minder ongelukkenOntspannen chauffeurs zijn chauffeurs die geconcentreerd zijn; effectieve rustperiodes voorkomen het in slaap vallen achter het stuur.
  • Lager brandstofverbruik:De motor draait niet tijdens de rustperiodes.

 

VERWARMEN

Zelfs in de nieuwste auto’s ontbreekt een voorverwarmsysteem. DEFA WarmUp is het alternatief voor de standkachel. Betrouwbaar en comfortabel worden de motor en het interieur voorverwarmt, dit zorgt voor een soepele start en is ook nog eens goed voor het milieu. Met enkele eenvoudige handelingen bent u er zeker van dat uw motor startklaar is, u in een warme auto stapt, vrij zicht heeft en de accu de gehele winter altijd vol is. Het DEFA WarmUp-systeem sluit u aan op een 230 volt aansluiting thuis. Welk model voertuig u ook rijdt, de warme deken die u symbolisch krijgt bij het instappen op een koude winterdag bezorgt u een goed en warm gevoel.

 

WAAROM DEFA WARMUP?

DE VOORDELEN:

Voordelig alternatief standkachel
Milieuvriendelijk
Vrij zicht - instappen zonder ijs te krabben
Lekker warm vanaf de start
Volle accu
Brandstofbesparing